hibiscus kur for hepatitt

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2012-06-19
Tropical Hibiscus Sabdariffa L (Roselle) i Red Tea, Kina Rose, Red Sorrell og Jamaica Tea har blitt brukt medisinsk i århundrer. Hepatitt er betennelse i leveren fra blod patogener eller alkoholmisbruk. Hibiscus blader og blomster stiller store antioksidantaktivitet og antibakterielle egenskaper som kan senke levertoksisitet. Kjemikalier i Hibiscus er tenkt å drepe bakterier og mark, men det Food and Drug Administration har tilstrekkelig bevis for å rangere sin effektivitet

Active Ingredienser

Forskere i Canada, Hong Kong, India, Japan, Thailand og USA har analysert Hibiscus anlegg og isolert flere forbindelser med medisinske egenskaper. Fenoliske Acid eller Protocatecuic syre i Hibiscus blomsten viser antioksidant, kreft og antihepatocyts evne i eksperimenter på dyr og mennesker. Antocyaniner i pigmentene fra kronbladene hjelpemiddel i protein rensing. Flavonoider som finnes i rødt, blått og lilla blomst pigment mangler ketone oksygen i en posisjon. De reagerer og råtner lipider. Hibiscus blomster inneholder en høy konsentrasjon av askorbinsyre (vitamin-C).

Hepatitt C

Hepatitt C er en infeksjon i leveren forårsaket av en blod patogen, en RNA virus. Hepatitt er betennelse i leveren fra blod patogener eller alkoholmisbruk. Alvorlighetsgrad av leverdysfunksjon varierer, og leveren har evnen til å regenerere seg selv. De største rollene i leveren er metabolisme, plasma protein syntese, hormon produksjon og avgiftning.

Angst, tretthet, depresjon, mental forvirring og hukommelsestap foredle den fysiologiske symptomer. Smerte, abdominal hevelse, hodepine, karakterisere feber, artritt, og svimmelhet og søvnløse netter avanserte Hepatitt C.

Herbal Behandling

Urte ekstrakter har alltid vært brukt i behandling av leversykdom. Herbal produktene inneholder kjemisk definerte komponenter som kan beskytte leveren fra oksidative skader, fremme eliminering av hepatitt virus, blokk fibrogenesis (arrvev formasjon) eller hemme tumorvekst. Forbindelsene som oksiderer lipoproteiner funnet i hibiscus blomster kan hjelpe leveren i proteinsyntesen. Den aktive molekyler må isoleres for å muliggjøre rasjonell klinisk bruk av agenter. Flavonoider inneholder potente hepatotoksiske alkaloider med påvist antioksidative, antifibrotic, antivirale eller anticarcinogenic egenskaper, som kan tjene som egnet primære forbindelser for effektiv og målrettet hepatotropic narkotika, legemidler som beiter på hepatitt virus.

Hibiscus

antocyaniner cyanidin og Delphinidin , som isolert fra pigmenter i Hibiscus, er til stede i blomsten som glucosides blandet med sukker. Syntese av antocyaniner forekommer i protein rensing. Antocyanin, gossypetin og glycoside hibiscin funnet i hibiscus blomst er vanndrivende og choleretics. Choleretics produserer galle i leveren, påvirker blod viskositet, redusere blodtrykket og øke intestinal peristaltikk.

Flavoids fungere som enzymer eller katalysatorer. Flavonoider inneholder potente hepatotoksiske alkaloider med påvist antioksidative, antifibrotic, antivirale eller anticarcinogenic egenskaper. Tørkede blomster inneholder askorbinsyre og har antiscorbutic effekter, noe som betyr at de hindrer skjørbuk og mørke lilla flekker på huden. Antocyaniner, flavonoider og polyphenolics bidra til oksidasjon av fosfolipider og fortynne lipoproteiner som bygger opp i arteriene.

Dose

Hibiscus blomster brukes i yoghurt, iskrem, varm og kald te og sirup. Som et kosttilskudd foreslått dosering av hibiscus er to 600 mg kapsler to ganger om dagen med måltider. Hibiscus synes å være trygt for folk flest, men bør ikke tas av gravide kvinner. Den passende dose av Hibiscus avhenger av pasientens alder og helse. Dose av naturlige produkter er viktig å fastslå effektivitet, og noen er giftige hvis de brukes i overkant. Negative effekter av hibiscus bør meldes til Food and Drug Administration.


Previous:nothing Next:hva er bivirkningene av stabler 3 xplc?

Relaterte artikler


 • hva er en sunn fettprosent?
 • kilder av triglyserider
 • whey protein og optimal ernæring
 • sesamolje kur for hypertensjon
 • hvordan du effektivt ned i vekt uten å prøve veldig hardt
 • kritikk av sonen kosthold
 • hvordan diagnostisere demodectic skabb på hundene
 • protease informasjon
 • kosthold for hardgainers
 • aubergine helse botemidler
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com