hva er bivirkningene av stabler 3 xplc?

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2012-06-19
Stacker 3 XPLC er et vekttap supplement produsert av NVE Pharmaceuticals. Produktet er utviklet for å hjelpe brukerne forbrenne fett, gå ned i vekt og undertrykke appetitt. Produktet inneholder ikke sentralstimulerende midler Ephedra. Ehphedra ble utestengt fra bruk i USA av US Food and Drug Administration (FDA) i 2004. Ephedra ble utestengt fra bruk fordi det ble funnet å signifikant øke sjansene for hjerteinfarkt eller hjerneslag hos brukerne. For å være sikker Stacker 3 XPLC er trygt for deg å bruke, du kontakte legen din for en gjennomgang av din medisinske historie.

Kvalme

Kvalme er en vanlig rapportert bivirkning av å bruke vekttap kosttilskudd, slik som Stacker 3 XPLC. Dette skjer fordi kroppen generelt trenger tre til fire dager å få en toleranse for et nytt medikament eller supplement. Vurdere å velge en annen vekttap supplement hvis kvalme er forårsaket av Stacker 3 XPLC for mer enn fire dager etter første gangs bruk.

Dehydrering

Dehydrering kan oppstå ved bruk av Stacker 3 XPLC. Dehydrering kan oppstå fordi sentralstimulerende midler som finnes i Stacker 3 XPLC øke frekvensen av væske utskillelse gjennom svette og urinering. For å unngå dehydrering mens du bruker Stacker 3 XPLC, sørg for å konsumere rikelig med væske (særlig vann). Dehydrering er kjent for å forårsake både muskel kramper og tretthet.

Sentralstimulerende Effekter

Den sentralstimulerende funnet i Stacker 3 XPLC inkluderer året kompis, grønn te ekstrakt og koffein. Midler kan føre til at pulsen til å øke og blodtrykket til å stige. Unngå å ta en høyere dose av Stacker 3 XPLC enn anbefalt på etiketten. Visuelle tegn på overdose inkluderer rikelig svette, rastløshet og jitters.

Sleep Komplikasjoner

Tilstedeværelsen av sentralstimulerende midler i Stacker 3 XPLC kan forårsake sove komplikasjoner i noen brukere. For å minske sjansen for at du vil oppleve en komplikasjon sove mens du tar Stacker 3 XPLC, bruke den tidligere på dagen, og unngå å bruke et par timer før du prøver å sove. Å ta en høyere dose av Stacker 3 XPLC enn anbefalt vil øke sjansene for at du opplever sover komplikasjoner.

Hensyn

Stacker 3 XPLC bør ikke brukes av noen under 18 år. Kvinner som er gravide bør ikke bruke Stacker 3 XPLC. Hvis du har en sykehistorie som inneholder hjerte eller andre hjerte-problemer, bør du kontakte lege før du bruker Stacker 3 XPLC. For å minske sjansen for at du vil oppleve bivirkninger ved bruk av Stacker 3 XPLC, bruker bare dosen beløpet som anbefales på emballasjen.


Previous:nothing Next:alli vekttap hjelpemiddel startpakke fakta

Relaterte artikler


 • tips for å få høyere
 • detox med colonics
 • effekter av lystgass
 • ernæring og trøstespising
 • mage innstramming øvelser
 • hva er farene ved lave kalium?
 • guarana seed extract bruker
 • om Clarke høy protein diett
 • 21 dagers rensing kosthold
 • ernæringsmessig måltid plan for vektløfting
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com